avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune,buna ziua, am nevoie de un sfat,tatal meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune,buna ziua, am nevoie de un sfat,tatal meu a decedat si am pornit ...

buna ziua, am nevoie de un sfat,tatal meu a decedat si am pornit actiune de desbatere a succesiunii,in actele tatalui meu exista un titlu de proprietate pe numele bunicului bunicului in care sunt trecuti totii fratii tatalui titlul a fost emis in 2009 iar bunicul a murit in 1981(,la moartea bunicului nu s-a facut succesiunea fratii au facut schimburi intre ei in asa fel incat sa aiba in egala masura dar fara niciun act.)de la moartea bunicului tata a folosit 1.400 m de teren asa cum au impartit ei ,acum la primarie am descoperit ca acel titlu nu are rol desi stiu ca tatal meu a platit toti acesti ani impozit la primarie ,iar ca sa obtin certificat fiscal fara datori mi s-a spus sa ii fac rol pe numele tuturor mostenitorilor si sa il platesc eu din urma cu 5 ani, si sa imi recuperez bani daca mai am de la cine.
ceilalti mostenitori din 1981 pana in prezent au folosti fiecare ce li s-a cuvenit dar pt ca nu a existat o succesiune au fost trecuti toti.
Va rog un sfat ,cum ar trebui sa procedez.
sa platesc pentru toti
sa platesc doar partea tatalui
as putea sa invoc lipsa de interes
cum pot dovedi eu ca cei 1400 m ii revin tatalui

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Intrare in posesie mariana26 mariana26 Buna seara, dupa moartea bunicilor din partea tatii, s-a desbatut sccesiunea si partea lui de mostenire el nu si-a trecuto pe numele lui. Dar o parte din ... (vezi toată discuția)
Mostenire mangalia71 mangalia71 buna ziua va rog am si eu o intrebare tatal meu a murit in acum 10 ani si mama mai mult timp in urma noi suntem 3 frati la moartea mamei sa desbatut ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune ions ions Cinci frati renunta la mostenirea dupa tata, aceasta revenind mamei si unui frate. Intre timp apar titluri de proprietate pe alte terenuri ale defunctului, (pe ... (vezi toată discuția)