avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie la dosar executare cu Finantele Publice locale
Discuție deschisă în Executare silită

somatie la dosar executare cu Finantele Publice locale

somatie la dosar executare cu Finantele Publice locale

In cazul in care se contesta un titlu executoriu emis intr-un dosar de executare ( cu Finantele Publice Locale) si se obtine anularea executarii care este forma de a cere despagubiri in bani organului fiscal care a gresit... Exista aceasta posibilitate si care este formularea? Pentru a depune o contestatie la o executare pe aceasta speta se plateste la depunerea documentelor si taxa de timbru?
Ultima modificare: Duminică, 30 Mai 2021
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 30 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul contestației la executarea silită, taxa se calculează la valoarea bunurilor a căror urmărire se contestă sau la valoarea debitului urmărit, când acest debit este mai mic decât valoarea bunurilor urmărite. Taxa aferentă acestei contestații nu poate depăși suma de 1.000 lei, indiferent de valoarea contestată. În cazul în care obiectul executării silite nu este evaluabil în bani, contestația la executare se taxează cu 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor!-taxe de timbru Gadigav Gadigav Dacă fac contestație la executare trebuie să plătesc vreo taxa? Și dacă da unde și cât? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Taxa contestatie echinacee echinacee Buna ziua! are este valoarea pe care trebuie sa o platesc ca si taxa de timbru ,pt o contestatie la executare? (vezi toată discuția)
Cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Imi puteti spune cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu de 2000 lei? Motivul ... (vezi toată discuția)