avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cladire pe societate fara autoriztie dar inregistrata ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cladire pe societate fara autoriztie dar inregistrata la primarie

buna ziua
in anul 2007 am realizat in regie proprie o cladire fara fundatie cu acceptul tacit al primariei , am inregistrat-o la impozite si taxe locale si o platesc din 2007( mentionez ca e realizata pe societate, persoana juridica).
s-a schimbat primarul si acum a luat cheile de la un angajat al meu si a intrat in cladire spunind ca nu am nici un drept asupra cladirii.
ce pot face in acest caz,
nici nu pot sa o demolez ca nu imi da autorizatie, nici nu am nici o modalitate de a o scoate din evidentele contabile
multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Dubla taxare/valoare de inventar Undertaker Undertaker Am si eu 2 intrebari: 1. Stie cineva vreun text legal care sa interzica expres dubla impozitare/taxare? As vrea un raspuns mai detaliat gen art. nr... din ... (vezi toată discuția)
Cota de impozitare diferentiata? lunga lunga Buna ziua! Doresc sa stiu daca ,avem doua constructii una metalica si alta din caramida,unde la constructia metalica nu avem fundatii continue de beton ci ... (vezi toată discuția)
Reevaluare clãdire persoana juridicã DianaManuela DianaManuela Buna seara, Am o problema in legătura cu decizia unei primarii de a calcula impozitul unei clădiri. Persoana juridică a depus peste termen decizia de ... (vezi toată discuția)