avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare teren in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare teren in instanta

Un teren mai mare, cu 8 proprietari, fiecare avand cote parti egale, se poate dezmembra in instanta si ulterior sa rezulte parcelele dorite? Aceasta intrebare o pun din cauza ca primaria refuza sa dezmembreze pe rand(adica in 3 parcele si ulterior iar in 3) acest teren cu motiv ca trebuie elaborat PUZ, in coditiile in care terenul mare a rezultat in urma unei dezmembrari in 3.

Alte discuții în legătură

Dezmembrare sau iesire din extravilan atitirisca atitirisca Buna ziua , Impreuna cu niste rude detin un teren de 5000mp extravilan in indiviziune. De curand ne-am hotarat sa dezmembram terenul in 5 parcele plus un ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren in 3 parcele, primaria ma obliga sa fac puz Darius98 Darius98 Buna ziua! Acum doi ani am achizitionat un teren de aprox. 7800 mp si l-am dezmembrat prin CU in 3 parcele, partea din spate teren industrial, a doua parcela ... (vezi toată discuția)
Dezlipire teren intravilan Marinică Lixandru Marinică Lixandru Bună ziua! Am dezlipit un teren intravilan în 2 loturi, și notarul mi-a cerut Certificat de Urbanism pentru dezmembrare. Acum pot să mai dezlipesc lotul ... (vezi toată discuția)