avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Am produs un accident de masina si am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Am produs un accident de masina si am stricat UN ...

Buna ziua ! Am produs un accident de masina si am stricat UN gard , am inteles ca se poate repara cu asigurarea masinii dar proprietara gardului nu doreste SA ia procesul verbal de la politie ci sa ii repar gardul din banii proprii, spunand ca daca nu se va declara parte civila , mi se poate intampla ceva ? Precizez ca am declarat accidentul la politie in 24 de ore Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
Elisa eli, utilizator

Alte discuții în legătură

Situatie ContSters100022 ContSters100022 Am imprumutat masina unei persoane si aceasta a zgariat intr-un anumit oras masina altui sofer. A lasat numarul de telefon la masina zgariata(masina era ... (vezi toată discuția)
Puncte amendă pentru accident ușor fără victime. a procedat corect polițistul? Boboo Boboo Buna ziua, am produs un accident soldat doar cu pagube materiale, am intrat cu masina intr-un gard. Am facut un proces verbal de mana cu proprietarul sa-i ... (vezi toată discuția)
"pagubit" care vrea bani! Dj_Beatlover Dj_Beatlover Buna seara. Duminica dimineata in jurul ore 02:30 circulam cu autoturismul intr-o zona necunoscuta. In timp ce mergeam, din cauza lipsei indicatorului care sa ... (vezi toată discuția)