avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Auto cumpărat și defectat iremediabil în câteva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Auto cumpărat și defectat iremediabil în câteva zile

Bună ziua,
Va rog sa ma ajutați în următoarea speță. Am cumpărat saptamana trecuta o masina adusa din Germania ( cu nr rosii-neinmatriculata în Ro), urmând sa o înscriu....am făcut ctr de vanzare cumparare cu dl respectiv, i am dat banii, iar astăzi în timp ce eram prin tara mi a bubuit motorul....masina a fost luata pe platforma, motorul nu mai poate fi folosit și nici nu se găsește și la noi în tara....
Intrebare: ce pot face? Îmi mai pot recupera o parte din bani? Îl pot da în judecata?
Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
camidumitrache, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto gabydutescu gabydutescu Buna seara,am cumparat o masina second-hand de la cineva adusa din germania si urmeaza sa o inscriu eu pe numele meu (eu fac RAR taxa prima inmatriculare etc.) ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Dacã nu obþin atestatul fiscal? Adela_72 Adela_72 Nu înţeleg de ce în ţara asta infractorii sunt favorizaţi şi cei ce vor să trăiască legal sunt nenorociţi. Eu am cumpărat o maşină cu numere ... (vezi toată discuția)