avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Am adus mobila din Turcia, deoarece ne-am ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Am adus mobila din Turcia, deoarece ne-am mutat, am ...

Buna ziua! Am adus mobila din Turcia, deoarece ne-am mutat, am adus-o in țară. Firma care ne-a asigurat transportul, la birourile vamale din Bucuresti a mutat marfa din tir intr-un camion, fara sa ma înștiințeze sau sa se faca poze, ori fara ca un reprezentant de-al firmei sa fie de față. Mobila mi-a ajuns cu daune, daune pe care dânșii le neaga ca fiind din cauza transportului, dar mobila fiind uda, placaje ude etc. Soferul care mi-a adus mobila a spus ca el a văzut cum a fost incarcata mobila in camion, adica neglijata. Acum, eu am cerut amânarea platii transportului pana cand imi pregătește dosarul de dauna pt asigurare. Dânșii refuza pregatirea documentelor pana nu fac plata. Vor sa ma dea si in judecata pt neplata si conditionarea platii din cauza acestui dosar plus penalizari ca au asteptat 4 zile pt marfa mea. Decizia apartinandu-le, s-au oferit sa astepte pana pregatim actele transportului, ca sa nu se plimbe tirul turcia romania si iar inapoi pt niste documente, deci, n-a fost vina mea ca au asteptat, nu au de ce sa ma penalizeze. Eu le-am transmis ca nu refuz plata, ci doar o aman, sa fiu sigura ca nu astept dupa ei dosarul si sa imi expire timpul de predare al dosarului si sa plang dupa paguba. Ce ma sfatuiti sa fac? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Marfa avariata ilmir1 ilmir1 Am urmatoarea problema> in decembrie anul trecut am facut un transport internayional si din cauze de neancorare am deteriorat marfa. Beneficiarul a ... (vezi toată discuția)
Prevederi cmr si asigurari morio morio Buna ziua ! As vrea o parere avizata pt urmatoarea speta : A- expeditor B- casa expeditii C- transportator D- destinatar. A are contract de transport ... (vezi toată discuția)
Dauna omniasing iuli31 iuli31 buna ziua, in urma unui accident la DEJ anul trecut in august asiguratorul Omniasing mi a declarat camionul dauna totala ,mentionez ca acesta din urma era in ... (vezi toată discuția)