avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Preschimbare sau amanare termen proces de divort buna ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Preschimbare sau amanare termen proces de divort buna ziua!

Preschimbare sau amanare termen proces de divort

buna ziua! stiti cumva, in cazul in care s-a stabilit termen de divort la o data la care eu si copiii suntem in vacanta, in strainanate, pot solicita amanarea sau preschimbarea termenului? care dintre cele doua cereri este mai potrivita si ce documente justificative trebuie sa depun?
multumesc!
Ce calitate aveti dacă sunteți reclamanta si nu va prezentati acțiunea va fi respinsă că nesustinuta.Pt cazul dvs prezenta e obligatorie,nici amânarea si nici preschimbarea nu sunt soluția..
divortul este cu acordul partilor, iar sotul nu se opune sa amanam, pentru a nu strica vacanta copiilor. deci amandoi am fi de acord cu amanarea.
multumesc!
puteti depune cerere din vreme de preschimbare a termenului.
Din punctul meu de vedere nu aveti motiv temeinic pt a se admite preschimbate,,procedură folosita destul de rar si foarte rar admisă..Puteti incerca poate nimeriti un judecator intelegator...
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc!
as putea incerca cu o cerere de amanare cu acordul celeilalte parti?
iar daca nu ma prezint, ce se poate intampla? este divort cu acordul partilor.

Alte discuții în legătură

Neprezentare la primul termen DoinaBell DoinaBell Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sotul a depus la judecatorie cerere pt . divort. Eu , in calitate de parata am depus intampinare de ... (vezi toată discuția)
Intampinare in cinci zile ! michael12 michael12 Peste aproximativ doua saptamani se va desfasura prima infatisare la procesul de divort pe care la inaintat sotia mea si as dori sa stiu ce este si de ce ... (vezi toată discuția)
Despre divort nico_dmx nico_dmx buna seara.va rog sa ma ajutati.am hotarat sa ma despart de sotia mea am inaintat actele de divort, iar la primul proces nu s-a prezentat desi a fost citata si ... (vezi toată discuția)