avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua tuturor. Am cumparat un teren pe care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua tuturor. Am cumparat un teren pe care se afla un stalp ...

Buna ziua tuturor. Am cumparat un teren pe care se afla un stalp de curent cu doua linii de 20 KV cu izolatori simpli. Am si eu cateva intrebari, 1. ENEL nu ar trebui sa plateasca o chirie pentru stalpul care se afla pe proprietatea mea? 2. ENEL imi impune o distanta pe o raza de 12m in jurul stalpului in care nu am voie sa construiesc nimic. Din discutiile cu o cunostinta in domeniu am aflat daca daca firele ar fi fost sustinute cu izolatori dubli atunci raza ar fi fost de 4m, se poate sa ia in calcul inlocuirea izolatorilor ? Pe la capatul terenului mai este o linie de 110kV care trece pe deasupra unor constructii ridicate anul trecut ,pe o proprietate invecinata. Deci pe deasupra! Nu inteleg cum de altii nu au aceste interdictii pe care mi le impun mie. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Răspuns de la electrică . ce pot face ? Adrian pecila Adrian pecila Nu suntem de acord cu amplasarea obiectivului. Deoarece aceasta afectează instalațiile sdee galati existente in zona respectiva . Pe planul anexat s-au ... (vezi toată discuția)
Enel are stalpi de inalta tensiune pe terenul meu- pot construi ? teo_dor teo_dor Doresc sa ridic o casa pe un teren al socrului meu, dar pe care sunt amplasati stalpi de inalta tensiune. Cu putin timp in urma s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Daune retea inalta tensiune radusava81 radusava81 Sunt proprietarul unui teren ,1000mp si intr-un colt al terenului se afla un stalp metalic (tip schela) pe care trec cabluri de inalta tensiune(110kv).Terenul ... (vezi toată discuția)