avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, femeie divortata cu 2 copii in crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, femeie divortata cu 2 copii in crestere unul minor ...

Buna ziua, femeie divortata cu 2 copii in crestere unul minor de 17 ani student, unul major de 21 de ani cu handicap grav pe viata, tatal obligat sa plateasca intretinerea copilor in natura, hotarire 2016,dupa 2 plingeri penale la parchet, solutie respingere totala pt ca a trimis 10 pachete cu pufulet, banane... in 6 ani la 2 copii. Intrebarea mea este urmatoarea :cum trebuie sa procedez pt a avea cistig de cauza pt a nu pierde dreptu copilor mei pt toti acesti ani(5)?Mentionez ca, cauza civila pt stabilire pensiei alimentara din natura in bani a admisa pe jumatate doar unuia dintre copii cel student cu valoarea de 920lei,cel cu handicap absolut nimic deoarece nu merge la scuola, sau servici avind atitea probleme de sanatate adica :fizic ca un copil de 6ani,nu merge, nu vorbesti, paralizata toata partea stinga...Va rog datimi solutii, nu stiu cum sa fac

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara gicuta68 gicuta68 buna.sunt divortata de sase ani am doi copii si nu am primit nici un ban de la fostul sot deoarece el nu are decit 100 lei pe luna ajutor social.Datorita unui ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara alina53 alina53 Buna..sunt nou pe acest forum,si as avea si eu o intrebare (sau mai multe) sunt divortata de 8 ani ,cu un copil de 7 ani, fostul meu sot este recasatorit in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua cu respect. Întrebat pentru o doamnă ce a divorțat ... Abdulah81 Abdulah81 Bună ziua cu respect. Întrebat pentru o doamnă ce a divorțat de fostul ei soț și acum e recăsătorită în urma căsătoriei având 3 copii minori ... (vezi toată discuția)