avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament tv fost chiriaș cu probleme.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament tv fost chiriaș cu probleme.

Reziliere abonament tv fost chiriaș.
Bună ziua, de curând am încetat contractul de închiriere imobiliară cu o persoana, proprietar fiind eu. Aceasta persoana in timpul șederii și-a deschis un abonament tv/internet fara acordul meu pe baza contractului de mână, contractul fiind pe numele său dar pe adresa de chirie. La plecare i-am spus să își mute abonamentul la noua sa locație, iar după o săptămână sunt sunat comunicandu-mi ca el nu mai vrea sa rezilieze contractul pentru că l-asi fi pus eu sa își facă contract pe doi ani și cei de la firma refuză, apoi au urmat amenințări că sună la poliție, că merge la ANAF pt că așa i-au zis cei de la firma la care are serviciile. In continuare vine cu alte amenințări și cu pretenții sa vin eu sa ii închid abonamentul. Eu i-am spus că abonamentul sau nu este problema mea chiar daca el și l-au deschis pe adresa mea.
In continuare persoana nu mai vrea să coopereze plus mă pune pe mine sa ii dau eu cablul de fibra optica de la apartament și să nu cumva sa ma foloses de el(cablul fiind scos pe hol). In continuare eu m-am decis sa ignor aceasta persoana și dacă insistă să fac o plângere. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica alex-emm alex-emm Buna ziua, In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet george4321 george4321 am o mare problema,am un contract la upc business internet si un cablu tv pe persoana fizica ,si acum eu sunt la zi cu factura tv dar cel internet business il ... (vezi toată discuția)
As putea avea câștig de cauză daca as da compania rds in judecata? DanaGpd DanaGpd Buna seara! De ceva timp mi-am mărit abonamentul de internet fix, am cerut fibra optica de 1000 mbps, au venit foarte repede si mi-au instalat serviciul ... (vezi toată discuția)