avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, am fost oprit de poliție în Germania cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, am fost oprit de poliție în Germania cu o alcoolemie ...

Salut, am fost oprit de poliție în Germania cu o alcoolemie de 0.29 și după aceea dus la secție, am primit câteva foi cu datele mașini și datele personale și permisul înapoi dar încă nu mi-au venit nici o foaie de la poliție, dacă știe cineva in cat timp ar trebui sa vina amendă și restricția de a conduce din cate am înțeles fiind la prima abatere ar trebui sa primesc o lună restricție și maxim 500 euro amendă. Cum ar trebui să procedez mai departe?
Cel mai recent răspuns: Paun M , utilizator 21:13, 1 Iulie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Va salut vin si eu cu o intrebare am fost sa cumpar o masina ... NazifCaner NazifCaner Va salut vin si eu cu o intrebare am fost sa cumpar o masina masina a fost adusa din germania pe platforma . iar eu iam pus numere false sa o pod aduce pana ... (vezi toată discuția)
Amenda în germania Burlacu alexandru Burlacu alexandru AM călătorit spre Anglia recent,iar intr-o parcare din Germania unde S-a oprit PTR mâncare am avut un control de la polizei. Ne au descărcat duba 8+1 ne au ... (vezi toată discuția)