avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Sunt in Uk de 2 ani. Ma voi muta peste 2 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Sunt in Uk de 2 ani. Ma voi muta peste 2 sapt de aici ...

Buna ziua. Sunt in Uk de 2 ani. Ma voi muta peste 2 sapt de aici in Ro si voi aduce masina personala + rulota . Masina este cu volan pe stanga( de origine Belgia), dar este inmatriculata in Uk.
Va trebui sa le inmatriculez in Romania.
Spuneti mi va rog, in conditiile acestea voi mai plati taxe vamale?
Pentru ca am primit email de la Anaf ( directia generala a vamilor) in care spune ca daca dovedesc ca am locuit timp de 12 luni aici si ca aceste bunuri sunt in posesia mea de cel putin 6 luni , sunt scutit de la plata acestora. Cu ce documeste va trebui sa dovedesc?
Am sunat peste tot, vama, comisionar vamal, aici in Uk la firme de brokeri, pentru ca ar trebui sa am o declaratie de tranzit (T1) pe drum si va trebui facuta in Uk inainte de plecare . Fiecare ne spune altceva. Ba ca platim, ba ca nu platim. Nu mai intelegem nimic. Ce trebuie facut? Cine sa ne informeze corect? Trebuie sa platim sau nu? Care sunt pasii care trebuiesc urmati? Ce documente ne trebuiesc de aici? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Mihailxx1 Mihailxx1 Autoturism cumpărat în februarie 2019 din uk și inmatriculare în 2021 după iesirea Regatului din spațiul european Întrebare: trebuie în situația ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale prea mari dimlight dimlight Buna ziua, am fost anuntata astazi ca urmeaza sa intre maine un colet venit din China in tara in valoare de aproximativ 50$ prin compania GLS. Ei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)