avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE

Dacă eu am ieșit la pensie pe caz de boală , grupa II -a, 10 ani și apoi am trecut la pensia pentru limită de vârstă, perioada de 10 ani constituie vechime in muncă și se ia in calcul la punctajul de pensie?
Cel mai recent răspuns: iulian_cucu , utilizator 20:18, 11 Iulie 2021
Perioada de 10 ani nu constituie vechime in muncă, ci stagiu de cotizare asimilat care se ia in considerare la pensia pentru limita de varsta.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc mult dle.Cornel Vasile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru creşterea copilului acordat în perioada octombrie 2002 - septembrie 2003 constituie vechime în muncă conform ultimelor reglementari bejenarv bejenarv Va rog sa-mi raspunde-ti daca, concediul pentru creşterea copilului acordat în perioada octombrie 2002 - septembrie 2003 constituie vechime în muncă si se ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata-se poate? sim_theo sim_theo Buna ziua. Mama mea este nascuta la data de 23.07.1957. Are 25 ani vechime ,grupa 2 si inca 16 ani pensie boala gr 3. Ar putea sa se pensioneze anticipat? (vezi toată discuția)
Perioada de pensie de invaliditate constituie stagiu la trecerea la pensie pentru limita de varsta? alex6_nicole alex6_nicole buna ziua,tatal meu a iesit la pensie in anul 1995 cu o vechime in munca de 25 de ani.el a lucrat la turnatorie si a iesit la pensie pe caz de boala ... (vezi toată discuția)