avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datele de contact ale presedintelui si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datele de contact ale presedintelui si administratorului asocia;iei ...

datele de contact ale presedintelui si administratorului asocia;iei de proprietari sunt date publice. Acestea pot fi comunicate de primarie agentilor economici?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:13, 12 Iulie 2021
Administratorul de imobil poate exercita responsabilitatile aferente functiei in baza cursurilor de perfectionare sustinute de serviciile din primarie care detin listele tuturor administratorilor de imobile persoane fizice si juridice
Primariile detin drep legal sa comunice agentilor economici datele de contact ale reprezentantilor asociatiilor de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociatie de proprietari nu are atestat sau curs ... andrei_70 andrei_70 Administratorul asociatiei de proprietari nu are atestat sau curs de calificare si nici nu se intrevede vreo intentie de a intra in legalitate atata timp cat ... (vezi toată discuția)
Asociație locatari PrisecaruOana PrisecaruOana Bună ziua! Locuiesc intr-un bloc în care se presupune ca exista o asociație a locatarilor și un administrator. Eu am dubii în privința aceasta, am făcut ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)