avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul meu,cetatean strain, a decedat recent.Impreuna, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul meu,cetatean strain, a decedat recent.Impreuna, am locuit ...

Cum pot obtine certificat de mostenitor dupa sotul meu?Sotul,cetatean strain, a decedat recent.Impreuna, am locuit in Romania 16 ani.avand un apartament la casa ,pe care suntem coproprietari 50% fiecare..Pe langa jumatate de apartament ,sotul meu mai are pe numele lui in Romania si 2 conturi bancare.El nu are copii,dar a avut fratii in SUA,decedati acum si nepoti pe care eu nu le stiu numele si adresele.Stiu ca si acestia ar avea drepturi la mostenire,asa mi s-a spus,dar daca nu-i pot localiza,ce pot eu sa fac sa obtin certificat de mostenitor,cat trebuie sa astept,unde sa ma adresez?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
aura m 1, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 22 ani. in 1998 m-am casatorit, au urmat 2 fii, ... mihaelamihaelamihaela mihaelamihaelamihaela Succesiune dupa 22 ani. In 1998 m-am casatorit, au urmat 2 fii, iar in 2012 am ramas vaduvaa 27 ani cu copil de 4 ani, respectiv 3 luni. Am ramas cu cei 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire - unchi decedat, fara copii, nelegitim "casatorit" Balaurul Balaurul Buna ziua, Va rog un info la urmatoarea situatie (se succesiune) Unchiul nostru (decedat de curînd la etatea de peste 60 de ani) nu a avut copii, ci doar ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire cu probleme Memet2196 Memet2196 Revin cu problema despre moștenire. Anton și Bela au avut 1 copil, pe Cristi. Cristi s-a însurat cu Diana. După moartea lui Bela, Anton face un ... (vezi toată discuția)