avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Buna ziua! Intrebarea mea legat de etapa de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Buna ziua! Intrebarea mea legat de etapa de constituire a unei ...

Buna ziua!
Intrebarea mea legat de etapa de constituire a unei asociatii de dezvoltare intercomunitara (si dat fiind faptul ca legea 51/2006 nu specifica acest lucru) este cand intervine presedintele consiliului judetean pt. a atesta/acredita caracterul acestei asociatii: inainte de depunerea actelor la registratura sau dupa ce am depus actele si/sau cererea pt. Constituirea a.d.i.?
Cum pot sa ma adresez presedintelui consiliului judetean pentru a cere acreditarea: este vreun formular anume sau din sectiunea de contact care este pe pagina oficiala a consiliului?
Deasemenea, pe baza carei legi sau dispozitie juridica pot solicita consiliului judetean asigurarea unei cladiri ca sediu pt. Activitate?
Tin sa mentionez ca doresc sa constitui o a.d.i. pentru implementarea unui proiect finantat integral din fonduri europene nerambursabile, avand ca activitate de utilitate publica reciclarea deseurilor.
Multumesc anticipat si astept interesul dvs.!

Alte discuții în legătură

Funcționare asociație de dezvoltare intercomunitară calsn1313 calsn1313 Alineatul (1) al art. 13 din Legea nr. 215/2001 statuează faptul că asociațiile de dezvoltare intercomunitară sunt conduse de un consiliu de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr. 161/2003 \" ART. 94 (1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pt asociatii sportive (infiintate in baza legii sportului prin directia judeteana pt sport) Tudor Mihalache Tudor Mihalache Buna ziua! Sunt presedintele unei asociatii sportive infiintata in baza legii sportului , prin Directia Judeteana Pt Sport si Tineret Iasi. Suntem interesati ... (vezi toată discuția)