avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala

Am infiintat o intreprindere individuala,nu am inceput activitatea doar am achizitionat materie prima si doresc sa stiu daca pentru a plati CAS-ul printr-un ordin de plata este necesar deschiderea unui cont bancar pe inttreprindere individuala sau pot face acest lucru dintr-un cont deschis pe numele meu.Am inteles ca platile asigurarilor sunt deductibile si din acest motiv intreb daca ma afecteaza faptul ca platesc aceste asigurari dintr-un cont personal.
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 22:51, 7 Ianuarie 2010
Zic io, da' s-or gasi sa ma contrazica: sa platiti dumneavoastra din contul pfa-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card bancar pe pfa folosit la cumparaturi personale PrestatieTabulara PrestatieTabulara Buna ziua, un PFA, la norma de venit, poate folosi cardul bancar pe contul de PFA pentru cumparaturi? e nevoie de ceva document justificativ sau se pot face ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Contributii platite in cazul unei intreprinderi individuale D.Ionela89 D.Ionela89 Buna ziua, as dori sa stiu in cazul unei persoane care isi deschide o intreprindere individuala in cadrul unei policlinici (contract de prestari servicii catre ... (vezi toată discuția)