avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract de cesiune drepturi autor cu firma din UE
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract de cesiune drepturi autor cu firma din UE

Cum se procedeaza pentru incheierea unui contract de cesiune de drepturi de autor de la o persoana fizica romana catre o firma germana?
Am mai facut contracte de acest tip cu firme romanesti, dar acum ar trebui sa fac unul cu o firma germana si nu stiu cum trebuie procedat.

Alte discuții în legătură

Licentiere fotografii si drepturile de autor vladvasile2 vladvasile2 Buna ziua, sunt persoana fizica, am fost contactat de o firma pentru a le vinde 5 fotografii din portofoliul meu. Presupun ca este necesar un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune drepturi de autor ninacarp ninacarp In cadrul unui proiect european avem de incheiat un contract de cesiune a drepturilor de autor cu o persoana fizica din Bulgaria pentru realizarea unui studiu, ... (vezi toată discuția)
Cesiune drepturi de imagine cu valoare zero Catinca Dorobantu Catinca Dorobantu Exista undeva in lege mentiunea ca un contract pe drepturi de autor (cesiune drepturi de imagine) NU poate fi incheiat pe valoare 0? Context: urmeaza sa ... (vezi toată discuția)