avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, intrebare: ce inseamna [\"\"contor montat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, intrebare: ce inseamna [""contor montat in bmpt dual; ...

Buna seara,
intrebare: ce inseamna [""contor montat in bmpt dual; generator impulsuri defect, contorul integreaza energia electrica consumata, se va inlocui contorul; contor 380V exterior casa cu capac exterior crapat, situatia existenta "neconforma""]?
pentru o situarie reala si bizara: locatie de vacanta (nu locuieste nimeni), doar activa in priza alarma paza si protectie eficienta, consum KW inregistrati 1,337kw (martie-aprilie 2021) si 811kw (mai-iunie2021) facturi de 1,026ron si respectiv 629ron.
Au schimbat contorul ca fiind bun si acum trebuie sa platest facturile cu majorari /penalitati!!
Mersi, MioaraROV
Cel mai recent răspuns: mioararoventa , utilizator 21:16, 27 Iulie 2021
Buna ziua,
Eu zic sa cereti expertizarea contorului daca spuneti ca nu aveti asa mare consumul si nici altcineva nu se putea lega la reteaua dvs. ( fura curent de la dvs.). Cred ca este defect contorul si a inregistrat aiurea consumul.
aveti o casa de vacanta alimentata cu 380V? alimentarea cu 380V este pentru utilizatori profesionali. consultati o firma autorizata de instalatii electrice
DA, am vrut sa montam o pompa de caldura, dar dupa ce am tras 380v pompa s-a ars din alte motive, a fost f scumpa si nu am mai incercat cu alta; electricianul meu mi-a redistribuit puterea si avem 220v fara probleme.
Totusi poate puteti sa-mi clarificati PV de schimbare:
[""contor montat in bmpt dual; generator impulsuri defect, contorul integreaza energia electrica consumata, se va inlocui contorul; contor 380V exterior casa cu capac exterior crapat, situatia existenta "neconforma""]?
cum e posibil, semnalat in PV situatie neconforma ... vechiul contor sa fie declarat bun?
Am facut contestatie la Protectia consumatorului, sa vedem ce raspund ...
Multumesc tuturor ptr raspunsuri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu e-on floby floby Buna ziua, Vin la d-voastra cu o problema pe care o are un prieten . Locuiste la casa si are montat in 2001 2(doua) contoare electrice diferite , unu pt 220V ... (vezi toată discuția)
Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Enel a schimbat contorul fara sa ma anunte oana19_4ever oana19_4ever Buna ziua, Astazi am descoperit contorul schimbat alaturi de un bon de miscare semnat doar de angajatul Enel. E normal sa il schimbe fara ca eu sa fiu de fata ... (vezi toată discuția)