avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test drugtest pozitiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test drugtest pozitiv

Am fost oprit ieri de catre politie (fara nici un motiv) si am fost supus testelor anti-drog unde am iesit pozitiv pe opium (ceva care nu am consumat niciodata). Mentionez ca in ziua respectiva mi-a fost foarte rau si inainte sa plec am consumat o Solpadeina Extra (ce contine paracetamol/codeina/cafeina) acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala. Am fost la INML unde mi-au fost recoltate probe biologice doar ca rezultatul acestora pot dura pana la 2 luni.
Ce demers legal am acum?
Din ce am citit trebuie sa merg sa achit testele la INML pentru a grabi analizele.
Ce trebuie sa fac mai departe? Unde gesesc un avocat specializat pe aceste infractiuni.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: teodor-nicolae , utilizator 11:32, 11 Ianuarie 2023
Pentru celeritate, solicitați organului de up sa achitați dvs contravaloarea probelor biologice.
Dacă dvs știți ca nu ați consumat astfel de substanțe în perioada respectiva, dupa ce se primesc analizele de sânge care o sa confirme susținerile dvs, se va dispune clasarea.
Buna ziua! Cum s-a rezolvat pana la urma?
Buna ziua dl. avocat,

Daca sustine ca a luat aceea pastila de cap de contine codeina (un opiaceu) se poate face distinctia la analizele de sange/urina de la INML? In sensul sa se distinga intre codeina ca si pastila, si alte opiacee ca si drog?

Multumesc.
Salut. Am rezolvat

Cu analiza la sange a durat in jur de 6 Luni la INML, iar inca 2 luni pentru solutionarea cazului si recuperarea permisului.
Distinctia s-a facut la sange s-a vazut ca am consumat codeina, paracetamol si metoclopramid cea ce era in conformitate cu declaratia.
Oribila politia romana..pusa numai sa ti-o traga... mai aveau umpic sa ma forteze sa scriu pe procesul verbal ca am fumat iarba, am refuzat sa dau declaratie cand am fost oprit, am optat pentru a scrie declaratia doar in prezenta avocatului.
Iar ca sa iti raspund la intrebare @catbtd NU aparatul nu face distinctia intre codeina si heroina. Este tot opiaceu si pentru "el" si pentru domnii politisti este acealasi lucru, nici cea mai mica bunavointa de am reface testul si a se comporta decent. Un drogat cu barba si cercei asa am fost trecut in proceul verbal.
Eu as dori sa ne unim mai multi sa ii dam in judecata...cum s-a facut la alcool-testul prin anii 2000 (sau cand s-a intamplat)

Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Te salut, Teodor-Nicolae !
Apelez la bunavointa ta in a ma sprijini cu cateva detalii / sfaturi cu privire la cum a decurs rezolvarea spetei tale.
Daca poti, astept un mesaj privat cu nr. tau de telefon pentru a ma ajuta cu niste sfaturi care cu siguranta imi vor fi mai mult decat benefice, avand in vedere similitudinea cazurilor noastre .
Multumesc mult !
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
catbtd, utilizator

Alte discuții în legătură

Salut la toată lumea am și eu o problema am fost oprit de un ... Buley11 Buley11 Salut la toată lumea Am și eu o problema am fost oprit de un echipaj de poliție in trafic mi sa făcut testul cu acel aparat de drog in care mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Test anti-drog pozitiv opiu.... Dumitruviorel Dumitruviorel Buna ziua, in data de 26.01,in jurul orei 18:00,am fost agresat in trafic de un cetatean,,am primit 2 pungi ramanand inconstient,provocant in acelasi timp un ... (vezi toată discuția)