avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectarea ordinului judecatoresc privind un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectarea ordinului judecatoresc privind un minor

am un minor in intretinere din 2002 hotarare definitiva si irevocabila ,am respectat si programul de vizitare
dar copilul a fost luat de tatal sau de la sc si nu vrea sa mai il aduca la mine spunand ca nu mai vrea copilul nu l-a luat in timpul zilelor de vizita si nici cu consimtamantul meu minorul are 12 ani nu stiu ce sa fac? am fost la politie de acolo am fost cu un echipaj la el acasa nu a raspuns la usa copilul a fost luat in data de 07012010 am depus si plangere

Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
prepelita mariana, utilizator
Insistati la politie....si mergeti la protectia copilului.Ei va pot ajuta in sensul ca tatal poate afecta dezvoltarea psihica a copilului supunandu-l la scene si mediu traumatizant......Dar sa nu excludeti si varianta sa convinga copilul sa stea la dansul si sa ceara tatal o reancredintare.Daca minorul are 12 ani..poate fi audiat in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
Crissa C, Consilier juridic
Pana faceti plangere, mergeti urgent la scoala si vedeti daca copilul este acolo si luati-va copilul acasa, purtati cu acesta o discutie si vedeti ce s-a intamplat, dupa care faceti-i fostului sot o plangere penla pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti, pentru ca faptele sale pot influenta psihicul copilului in mod grav.Succes!
am sunat la sc si m-au invitat sa stam de vb cu el in prezenta dirigintei si a unui psiholog [cel al scolii]
dac e influentat de tata si nu mai vrea sa vina la mine ce trebuie sa mai fac in continuare mentionez la divort minorul mi-a fost incredintat sentinta irevocabila si definitiva cativa ani tatal lui nu l-a mai cautat iar de caind are liber sa mearga la tatal lui cand vrea el in weekend nu mai are rezultate bune nici la sc
va rog:(( indrumatima ce sa mai fac sunt disperata la politie am depus plingere alceva? nu stiu si ma duc la sc azi la ora 14 00

Alte discuții în legătură

Nerespectarea programului de vizita magdai magdai Buna ziua, In anul 2010 am divortat de sotul , minorul mi-a fost incredintat prin hotarare definitiva si irevocabila dar nu inainte de a trece printr-o ... (vezi toată discuția)
Sechestrati in casa 48 de ore? ContSters129337 ContSters129337 Buna ziua. In urma divortului pronuntat in urma cu 1 an, mi-a fost incredintat spre crestere si educare, fiul meu minor, care are acum 4 ani si 8 luni, tatal ... (vezi toată discuția)
Situatie grava, rog sprijin! refuzul minorului de a petrece timp cu tata ContSters193379 ContSters193379 Datorita faptului ca,fostul sot duce copilul la alt domiciliu decat in hotarare,ca locuieste cu o femeie si un copil al acesteia pe care copilul nostru nu o ... (vezi toată discuția)