avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pot reveni dupa un an asupra deciziei de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pot reveni dupa un an asupra deciziei de pensionare daca am optat ...

pot reveni dupa un an asupra deciziei de pensionare daca am optat pt continuarea executării contractului individual de muncă până la vârsta de 65 de ani fara ca pensia sa fie afectata de penalizare? mentionaz ca am varsta si stagiul complet de cotizare

Alte discuții în legătură

Precizari aplicare legea pensiilor jivago85 jivago85 Va rog mult daca cunoaste cineva cum trebuie procedat in urmatoarele cazuri: 1. Cum se procedeza in situatia in care o salariata alege sa continue ... (vezi toată discuția)
Pensie limita varsta femei mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua! Am o salariata care peste o luna indeplineste conditiile conditiile de pensie limita varsta cu vechime minina la varsta de 61 ani si 2 luni. Conform ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua ....am o salariata din 2012 care mi-a a dus decizia de pensionare azi,15.10.2019 dar a iesit la pensie cu data de 08.07.2019.Ce trebuie eu ca ... (vezi toată discuția)