avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . Am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . Am nevoie de ...

Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . Am nevoie de foaia matricola pentru inscrierea la o scoala postliceala. Am terminat liceul in 1992, intre timp, liceul respectiv s-a desfiintat, De cativa ani in cladirea fostului liceu functioneaza doua facultati. Cum si de unde pot cere un duplicat a foii matricole?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fratele meu care este cetățean german a terminat ... panalaurentiu panalaurentiu Buna ziua! Fratele meu care este cetățean german a terminat liceul în germania in urma caruia a obținut un atestat de calificare tehnică ( liceu fara ... (vezi toată discuția)
diplomă de liceu!buna ziua ! am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera ... Roxana LV Roxana LV Buna ziua ! Am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera diploma de absolvire a liceului (doar foie matricola ) , acum 3ani m-am inscris la scoala ... (vezi toată discuția)
Foaie matricola din gimnaziu pierduta OanaAlexa OanaAlexa Foaie matricola din gimnaziu pierduta Buna ziua! Nu mai gasesc foaia matricola din gimnaziu, nici in original, nici in copie. Mentionez ca diploma de la ... (vezi toată discuția)