avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Daca chiriasul pleaca din locatie pe timp ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Daca chiriasul pleaca din locatie pe timp de iarna ...

Buna ziua. Daca chiriasul pleaca din locatie pe timp de iarna este obligat sa plateasca incalzirea locuintei? Exista contract de chirie inregistrat.
multumesc
Cel mai recent răspuns: anni_nicoleta@yahoo.com , utilizator 09:36, 5 August 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pleacă în sensul că încetează contractul sau doar alege să nu locuiască iarna acolo, dar rămâne chiriaș?
În prima ipoteză, nu trebuie să plătească, în a doua, da.
Buna ziua. Multumesc de raspuns. Contractul este in derulare. Doar ca nu sta acolo, fiind profesoara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata chirie in avans pt urmatorii 10 ani lucialuca lucialuca Buna ziua! Va trebui sa fac un act prin care ma oblig sa permit unei terte persoane sa locuiasca in casa mea pana la sfarsitul vietii sale, in schimbul unei ... (vezi toată discuția)
Executarea silita pentru neplata chiriei si art. 1831 din noul cod civil madoiclimber madoiclimber Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai complicata ca urmare a unui contract de inchiriere pe care l-am avut anul trecut, eu fiind proprietarul. ... (vezi toată discuția)
Proprietarul imobilului inchiriat poate locui in imobil cand doreste peste chirias? MeatLoaf MeatLoaf Cam asta ar fi intrebarea ... poate veni la un moment dat proprietarul sa pretinda chiriasului ca vrea sa locuiasca o perioada sau definitiv in imobilul care ... (vezi toată discuția)