Sunt o persoana fizica ce administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier (la parter, etajul 3 o scara si la etajul 4 pe alta scara). Pana la 5 camere (garsoniere) nu sunt nevoit sa imi deschid firma, imi platesc darile la anaf, taxe, impozite etc. Ideea este ca de la o cazare cu niste tineri galagiosi mi-am pus in cap un vecin care e perete in perete cu cea de la etajul 3 si el nu e de acord cu activitatea mea si e deranjat si frustrat, ma ameninta cu politia etc.
Pana la urma daca locuiam eu acolo si aveam copil mic tot era o galagie...este exagerat si are ceva cu regimul hotelier, ca daca inchiriez normal, nu are nici o treaba... Ce as putea face sa deschid firma si sa fie totul in regula si sa taca din gura? Am vazut ca trebuie aprobare de la ascoitatie (nu e o problema, semnaturi vecini orizontal si vertical, as putea gasi o portita sa fac sediu pe cea de la parter dar pe restul cum le includ? Ca punct de lucru? Ca am inteles ca si la punct de lucru trebuie semnaturi. Va rog frumos sa imi spuneti ce as putea face. Multumesc frumos anticipat pentru toate raspunsurile si implicarea voastra!