Buna ziua ! In termenul de 15 zile am depus plangere contraventionala impotriva unui pv de constatare a contraventiei prin care mi se suspenda dreptul de a conduce pentru 30 de zile. Normal, in momentul in care am inregistrat plangerea, pedeapsa a fost amanata. Pe data de 09 iulie s-a dat sentinta si plangerea a fost respinsa cu termen 30 de zile de a face apel. Intrebare: de cand mi se va suspenda dreptul de a conduce deoarece sunt nelamurit. Ma gandesc ca undeva cu data de 10 august nu voi mai avea voie sa conduc, dar nu am primit nicio instiintare clara in acest sens. Multumesc
Buna ziua. Am ceva dificultati in a intelege dispozitiile OUG. De aceea va rog sa ma ajutati. Nu am facut apel si nici nu am ridicat permisul de conducere deloc de cand acesta mi-a fost retinut. Conform celor explicate mai sus si tinand cont ca sentinta am primit-o prin posta la data de 22 iulie 2021, de cand mi se suspenda dreptul de a conduce si cand voi avea voie sa conduc din nou avand in vedere faptul ca eu nu am favut apel si nici permisul nu l-am predat deoarece nu l-am ridicat niciodata inapoi . Multumesc.