avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde și cui poți să reclami pe cineva care deține ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde și cui poți să reclami pe cineva care deține arma de ...

Unde și cui poți să reclami pe cineva care deține arma de foc și arbaleta pentru braconaj, fara nici un fel de document. Iar poliția, paznicul de vânătoare , membrii clubului de vânătoare știe și este acoperit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 6 August 2021
Depunetio sesizare la Inspectoratul General al Poliției Române- Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Adresa: Şos. Ştefan cel Mare, nr. 13-15, Bucureşti - Sector 2.

Ultima modificare: Vineri, 6 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ascociatie nonprofit pentru protectia faunei. danemil76 danemil76 Buna ziua ! Ma numesc Dan. As dori sa infiintez o asociatie (societate) nonprofit care sa aiba ca scop, respectiv activitate combaterea braconajului de orice ... (vezi toată discuția)
Pentru arbaleta trebuie permis de arma? intentionam sa iau una ... Mickeal Mickeal Pentru arbaleta trebuie permis de arma? Intentionam sa i-au una pentru acasa sa mai trag in curte la tinta, nu vreau sa o folosesc pentru vanat sau alte ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna decizia asta ? este o decizie banuiesc preliminara ... penca_claudiu penca_claudiu Ce inseamna decizia asta ? Este o decizie banuiesc preliminara adica din greseala faptului ca in cerere am pus solicitare de suspendare si nu era ... (vezi toată discuția)