avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Copie CI pentru furnizare draft contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Copie CI pentru furnizare draft contract

Buna ziua.
Apelez la dumneavoastra pentru a obtine o clarificare vis-a-vis de situatia in care ma aflu.
Umeaza sa inchei un contract de colaborare cu o societate comerciala din domeniul IT si mi se conditioneaza prezentarea unui draft al contractului de furnizarea unei copii, color, prin mail, dupa cartea de identitate.
Care este rostul copiei dupa cartea de identitate, atat timp cat solicit doar sa mi se furnizeze contractul, pentru analiza, fara a garanta faptul ca va fi si semnat acel contract ?
Va multumesc anticipat pentru suportul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Georgian2all , utilizator 10:19, 13 August 2021
E o negociere:dumneavoastră solicitați ceva ,ei solicita altceva.Va înțelegeți sau nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trecand peste faptul ca sunt constient ca pot renunta in orice moment si probabil ca o voi face daca nu reusesc a-mi furniza o motivare a solicitarii, dilema mea este la ce le-ar fi de folos un act de identitate, fotocopiat color, atat timp cat nu exista certitudinea semnarii acelui contract .
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos. Mi se pare rational ceea ce ziceti si probabil ca nu trebuie color.
Cred ca acelasi raspuns mi-l puteau da si ei cand am intrebat scopul cererii, fara a raspunde, avocatul ce-i reprezinta, cu "asa se face".
Nu vreau sa percepeti intrebarea mea ca si o revolta ci ca o lamurire a unei situatii in care primesc, astazi de dimineata, raspuns ca "asa se face".
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Georgian2all, utilizator
Multumesc frumos pentru suportul oferit.
Mi-am elucidat misterul personal prin intermediul acestei postari.
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Georgian2all, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligativitatea legalizarii fotocopiilor dupa ci castelano castelano sunt obligat cumva prin lege sa legalizezi o fotocopie dupa un act de identitate(C.I)?,mentionez ca :fotocopie facuta de ei, cu aparatul propriu al firmei in ... (vezi toată discuția)
Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Primirea in spatiu alexandraralea alexandraralea Buna seara, Am o prietena care a fost plecata in Norvegia,iar acolo i s-a furat geanta cu toate actele (CI,pasaport,permis conducere etc). De la politia de ... (vezi toată discuția)