avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Ce trebuie sa fac pentru a stopa ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Ce trebuie sa fac pentru a stopa manifestările, ...

Bună seara! Ce trebuie sa fac pentru a stopa manifestările, comportamentul și limbajul unui director de școală ce se crede pe moșia proprie, hartuind verbal colegi care depind de el pentru aceste posturi. Menționez ca și eu am fost "certata" și din acest motiv, fiind cu cea mai mare vechime în unitate, cred ca este cazul sa intervin. Va rog sa ma ajutați cu demersurile ce le pot/putem întreprinde, având în vedere prevederile Codului muncii și ale OUG privind violenta la locul de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 25 August 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Constituie contravenție hărțuirea morală la locul de muncă săvârșită de către un angajat, prin lezarea drepturilor sau demnității unui alt angajat, și se pedepsește cu amendă de la 10.000 lei la 15.000 lei.

Puteti sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
sau
Persoana care se consideră discriminată poate formula în fața instanței de judecată o cerere pentru acordarea de despăgubiri și restabilirea situației anterioare discriminării sau anularea situației create prin discriminare, potrivit dreptului comun. Cererea este scutită de taxă judiciară de timbru și nu este condiționată de sesizarea Consiliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la firma particulară. colegele de munca (avem puncte ... labuta labuta Lucrez la firma particulară. Colegele de munca (avem puncte de lucru diferite cate 3 colege) din invidie au început să mă vorbeasca de rau datorita ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma puteti ajuta cu un paragraf referitor la ''sancțiuni ... Cioco85 Cioco85 Buna seara, Ma puteti ajuta cu un paragraf referitor la \'\'sancțiuni disciplinare, în condițiile prevăzute de lege, pentru angajații care încalcă ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o firma care are multiple puncte de lucru în serbia ... octav1ostef octav1ostef Lucrez la o firma care are multiple pu cte de lucru în Serbia și Bulgaria. Colegii cu atribuții similare( chiar pe mai puține locatii) au statutul de ... (vezi toată discuția)