avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ! Am o condamnare de 1 an cu 2,5 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ! Am o condamnare de 1 an cu 2,5 ani probațiune , ...

Buna seara !
Am o condamnare de 1 an cu 2,5 ani probațiune , întrebarea este , când mă pot reabilita , mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 02:34, 22 August 2021
Buna seara,

Termenul de reabilitare este de 3 ani de la data împlinirii termenului de supraveghere, care este de 2 ani și 6 luni.
La rândul său, termenul de supraveghere curge de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești.

Prin urmare, veti fi reabilitat de drept la 5 ani și 6 luni de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Buna. in 13 octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul ... Sé Bastien Sé Bastien Buna. In 13 Octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul C.P. de 3 ani cu suspendare si 6 ani supraveghere pt purtare abuziva. Cheltuielile au fost in ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare de 2 ani și 9 luni cu suspendare și un termen ... Ionuț12321 Ionuț12321 Am o condamnare de 2 ani și 9 luni cu suspendare și un termen de i cercare de 3 ani.Decizia fiind definitivă din data de 02.11.2021...Din cate am citit ... (vezi toată discuția)