avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata, Ce solutii avem in situatia in care eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata, Ce solutii avem in situatia in care eu si fostul ...

Buna dimineata,
Ce solutii avem in situatia in care eu si fostul sot ne.am despartit, am avut impreuna un imobil pe credit ipotecar pe care i l.am cedat si in prezent eu locuiesc in apart lui, dobandit inainte de relatia cu mine. Pentru a mi.l ceda, ar trebui sa preiau creditul la banca, insa nu cred ca pot, avand si 2 copii in intretinere si rate ramase de la casa pe care i.am cedat.o si la care eram titular.
In situatia in care i.as plati ratele apartamentului, exista un document legal prin care as putea dovedi? Sau vreo varianta la banca?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Partaj imobil Rody 85 Rody 85 Buna ziua, Cum pot proceda in situatia in care m.am mutat in apartamentul partenerului in 2014, avem un copil impreuna, am investit in apartam, din pacate nu ... (vezi toată discuția)
Banca impiedica partajul styco styco Am divortat recent si am hotarar sa mergem la notar pentru partaj pe cale amiabila. Eu sunt titular de cont pe un credit PRIMA CASA iar fosta sotie este ... (vezi toată discuția)
Divortul si creditul ipotecar ht_catalin ht_catalin Salutare tuturor, In timpul casatoriei, in anul 2009 am dobandit un credit ipotecar la BCR, impreuna cu fosta sotie la care eu eram titular si ea ... (vezi toată discuția)