avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Sunt nascuta in 1963 .,vchime in munca de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Sunt nascuta in 1963 .,vchime in munca de 20 ani ...

Buna ziua ! Sunt nascuta in 1963 .,vchime in munca de 20 ani Sunt pensionata din 2009 de invaliditate cu handicap .Din 2017 am grad accentuat. ,Am zece ani de grupa 1 de munca. Orasul in care locuiesc este cu grad de poluare .Beneficiez de grupa de munca fiind o persoana cu handicap Sau reducerea cu 2/3 din stagiul total de cotizare fiind grad accentuat ?? ? Cand as putea iesi la pensie.pt. limita de varsta . Va multumesc ! Astept raspuns de la dv. !! Multa sanatate !
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2021
anyka49, utilizator

Alte discuții în legătură

Vârsta de pensionare bluetender bluetender Buna seara. Aş dori să ştiu care ar fi vârsta de pensionare în urmatoarea speţă: Un vecin ma rugat să mă interesez, la ce vârstă ar putea ieşi ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate bv_dee bv_dee Buna ziua.As dori sa stiu exact daca ma pot pensiona de invaliditate.Sunt nascuta in 1963 sunt incadrata din anul 1981 in munca cu handicap preexistent ... (vezi toată discuția)
Pensionare chris_04 chris_04 Mama mea are incadrare handicap accentuat si pensie de invaliditatedin 2009. Mi sa spus ca o pot scoate in ianuarie 2017 la pensie, fiind nascuta in iulie ... (vezi toată discuția)