avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Stampila REMTII auto SH de la dealer. Unii sustin ca ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Stampila REMTII auto SH de la dealer. Unii sustin ca nu e nevoie de ea, altii ca este necesara

Am achizitionat recent un autoturism SH de la o firma cu cod CAEN4511, comert cu autoturisme. Vanzatorul sustine (Galati) ca primaria Galati nu ofera stampila REMTII pe factura fiscala pentru ca ea nu mai este necesara. Am un certificat fiscal cum ca societatea vanzatoare nu are datorii la stat. Vanzatorul nu a luat in evidenta autoturismul, masina nu a fost niciodata inmatriculata in Romania.
La luarea in evidenta la Sector 2 Bucuresti mi se solicita expres aceasta stampila si certificatul fiscal cu seria masinii in el cum ca a scos-o din evidente.
Sunt prins la mijloc si nu inteleg cine are dreptate si ce e de facut.
Cine are dreptate? Cei de la Galati sau cei de la sector 2?
Nu reusesc sa gasesc unde in lege NU mai este necesara aceasta intrare-iesire din evidente pentru autoturismele societatilor care se ocupa cu acest comert.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Catalin T , utilizator 10:41, 26 Februarie 2024
Buna ziua. Cum ati rezolvat? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto nou: stampila remtii si certificat fiscal necesare relu_ms relu_ms Buna ziua, Am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat din Romania (Braila). Am fost la Impozite si taxe locale Sector 6 si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)