MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

CrisCristina11 
	    	Utilizator

CrisCristina11 
	    	Utilizator	    

MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

CrisCristina11 
	    	Utilizator

CrisCristina11 
	    	Utilizator	    

Puteti cere intabularea a ceea ce posedati. Daca sunteti inscrisa cu posesia a 60%, puteti cere intabularea asupra a 60%
 MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

ALEXANDRANICOLETA	                   

Bună ziua! Tatăl meu a decedat anul trecut ! Sunt singurul copil! Am fost la notar sa fac taxa de succesiune cu actele de la primărie adeverința de rol și ... (vezi toată discuția)
	                    ALEXANDRANICOLETA	                   

Bună ziua! Tatăl meu a decedat anul trecut ! Sunt singurul copil! Am fost la notar sa fac taxa de succesiune cu actele de la primărie adeverința de rol și ... (vezi toată discuția)

Florin _bc	                   

Bună ziua! Am o intrebare pentru cei care cunosc legile imobiliare, conform legii 185/2018 un teren aflat în posesie și care a fost trecut în cartea ... (vezi toată discuția)
	                    Florin _bc	                   

Bună ziua! Am o intrebare pentru cei care cunosc legile imobiliare, conform legii 185/2018 un teren aflat în posesie și care a fost trecut în cartea ... (vezi toată discuția)

cartala	                   

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica?
Am un an de ... (vezi toată discuția)
	                    cartala	                   

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica?
Am un an de ... (vezi toată discuția)