avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua . am divortat la notar iar copiii (2 minori ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua . am divortat la notar iar copiii (2 minori 10.15 ani)au ...

buna ziua . am divortat la notar iar copiii (2 minori 10.15 ani)au ramas in grija mea , avand domicilul stabil la parintii mei . intrebarea mea este daca eu ma pot muta cu copiii in chirie fara sa ii cer fostului sot acordul , sau cum se procedeaza in cazul acesta , multumesc

Alte discuții în legătură

2 intrebari pentru "dupa divort" elvenlied elvenlied Buna ziua am divortat de sotia mea la notar public prin comun acord,fetita noastra in varsta de 1 an jumate a ramas la mine,adica are domiciliul la adresa mea ... (vezi toată discuția)
În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul ... iDorin iDorin În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul copiiilor la mamă și custodie comună. Mai mult, am rămas în aceeași casă cu fosta soție ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala divort la notar stmonica stmonica Buna ziua, Urmeaza sa divortez de sotul meu amiabil la notariat. As vrea sa stiu in ce consta ancheta sociala care se va face (avem 2 copii minori de 5 si 8 ... (vezi toată discuția)