avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua,ce masuri se pot lua împotriva unei terase ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua,ce masuri se pot lua împotriva unei terase la care ...

Bună ziua,ce masuri se pot lua împotriva unei terase la care bubuie boxele mai ales noaptea până spre dimineața și care organizează și spectacole cu cântăreți fără autorizație (menționăm ca locatarii nici nu sunt de acord ca primaria sa o elibereze ,întrucât patronii spun ca au actele depuse de câteva luni).Am facut foarte multe sesizari la politie primarie dar nu s-a rezolvat nimic,mai mult chiar când au venit de la mediu sa măsoare decibeli au fost anunțați de către poliția locala și au dat muzica încet.Va mulțumim.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:15, 13 Septembrie 2021
Puteti contacta o firma autorizata de catre Ministerul muncii si Ministerul sanatatii (gasiti pe internet) care sa efectueze determinari de noxe fizice (zgomot si vibratii) la cererea dvs,, in momente diferite si sa elibereze buletine de determinare noxe. Cu aceste buletine puteti deschide actiune comuna (a tuturor persoanelor afectate) in instanta impotriva firmei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce pot sa masor decibelii? marielamotte600 marielamotte600 Cum pot sa stiu cati decibeli are sunetul unei boxe PC date la maxim in functie de watii ei? Stiu ca exista sonometre. (vezi toată discuția)
Terasa cu muzica deschisa in spatele casei mele hori27 hori27 Locuiesc la casa si de curand in spatele casei s-a deschis o terasa cu muzica,zidul de la spatele casei este comun cu aceasta terasa.Zgomotele clientilor si ... (vezi toată discuția)
Care este limita de zgomot ( in decibeli) admisa la un spatiu comercial ce functioneaza desasupra unui apratament de locuit ? exonerata exonerata Buna dimineata , Va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta : care este limita admisa ziua si noaptea pentru zgomotul produs de vitrinele aflate intr-un ... (vezi toată discuția)