avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eu ce taxe trebuie sa platesc?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eu ce taxe trebuie sa platesc?

Buna ziua! Sunt intr-o firma ce isi plateste utilizatorii cu o moneda X (nume fictiv) ce a fost pe piata dar datorita volatilitatii cei de la firma au creat un blockchain privat si maresc pretul monedei dupa bunul plac(acum 3 ani era 0.001 dar a fost urcat lunar de catre ei pana la 10$ ). Chiar daca nu este pe piata publica, avem un site pe care putem licita cu monedele respective pentru diferite produse listate de alti utilizatori sau colaboratori ai firmei. Ideea e ca se plateste si de 100x pretul real pentru a achizitiona un produs pentru ca toti stim ca pretul a fost ridicat artificial si din punctul nostru de vedere e ireal). De exemplu eu am cumparat o masina second hand in valoare de 3000$ dar calculat la pretul monedei am platit cam 8000$. Mai exact eu ce taxe trebuie sa platesc? 10% din valoarea masinii sau din cat se presupune ca valoreaza moneda? PS: numarul total de monede=100.000.000.00==>ca in momentul actual teoretic a depasit si BTC-ul :))
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare masina fara partaj?! michael78 michael78 Divortul s-a terminat acum 2 luni.In timpul casatoriei am cumparat o masina Volkswagen care acum pe piata second valoreaza 5000 eur si care a apucat la mine.Eu ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj dumitrumatei dumitrumatei in 14 mai 2009 sotul intenteaza actiunea de divort. sotia intenteaza actiunea de inventariere a bunurilor dobandite pe timpul casatoriei. printre bunurile cu ... (vezi toată discuția)
Partaj 2 mia2018 mia2018 Este nevoie de actul de vanzare cumparare al masinii (la partaj) sau cum se stabileste cat valoreaza aceasta? Masina are vreo 3-4 ani de cand este cumparata ... (vezi toată discuția)