avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Asistenta juridică in București
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Asistenta juridică in București

Nu sunt din capitala, muncesc in afara tarii, am intrat intr-un bucluc si cred ca o sa am nevoie de asistenta juridica si reprezentare in viitorul apropiat in București. Si chiar daca toate acestea nu vor fi necesare, as vrea sa discut, cel puțin, cu un avocat specializat in drept penal. Cum menționam la-nceput, nu sunt din zona si nu cunosc pe nimeni in domeniu, nu am avut de-a face cu astfel de situatii pana acum, idee in care as aprecia cateva recomandari, daca forumul permite asa ceva.
Va multumesc anticipat.

Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Avocat litigii de munca gugu13 gugu13 Puteti sa-mi recomandati un avocat specializat in litigii de munca, in Ploiesti? (vezi toată discuția)
Caut o casa de avocatura/avocat de top din ploiesti/bucuresti pe drept penal si familial Utilizator_721 Utilizator_721 Buna ziua, Doresc sa gasesc o echipa de avocati sau un avocat de top din Ploiesti pe drept penal si familial cu istoric dovedit de instante castigate, care ... (vezi toată discuția)
Succesiune in franta mariaba mariaba In februarie 2009 am fost informata de un notar din Franta ca sunt inclusa in testamentul unui francez (prieten de familie decedat in oct 2008) cu o suma de ... (vezi toată discuția)