avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o firma sunt la ANAF cu esalonare plata cat timp ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o firma sunt la ANAF cu esalonare plata cat timp pot sa intarzi ...

Am o firma sunt la ANAF cu esalonare plata cat timp pot sa intarzi cu plata daca in 15 mi-a venit de plata si nu am.Cat pot intarzia cu plata ???

Alte discuții în legătură

Cerere de mentinere a esalonarii la plata a impozitelor catre anaf mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de cerere de mentinere a esalonarii la plata a impozitelor catre ANAF. Am intarziat cu plata unei rate ... (vezi toată discuția)
Insolventa Ersin Dervis Ersin Dervis Buna seara ! Am si eu o intrebare , odata ceruta reesalonarea datoriilor catre ANAF se mai poate incepe procedura de insolventa ? - Odata luat angajamentul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o firma de transport, cu datorii la banca și ... Iulian0990 Iulian0990 Bună ziua. Am o firma de transport, cu datorii la banca și anaf. Momentan nu am.activitate.La anaf as putea plății eșalonat. Dar cu datoria de la banca ce ... (vezi toată discuția)