avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren extravilan/intravilan fara drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren extravilan/intravilan fara drum de acces

Buna seara, vin cu o intrebare catre dvs.
Am achiziționat acum o lună un teren extravilan. fara drum de acces în prezent de la drumul principal. Terenul va intra in intravilan in acest an si ne intereseaza ce demers legal ar trebui facut pentru a avea drum. Zona in prezent nu are PUZ.ul intocmit. Ce optiuni avem? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2021
CrisV21, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare teren fara acces nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care ... (vezi toată discuția)
Teren partial in intravilan / partial in extravilan limitlessidea limitlessidea Buna ziua, Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv. In 2013 am cumparat un teren aflat partial in intravilan (cca. 55%), partial in extravilan ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan fãrã cale de acces (în schiþã era prevãzut un drum) mihai78 mihai78 AM TEREN EXTRAVILAN, DAR NU AM CALE DE ACCES Am cumpărat anul trecut de la tatăl meu un teren de 3,900 mp extravilan, fără cale de acces din stradă. ... (vezi toată discuția)