avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Informare situatie imbolnaviri
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Informare situatie imbolnaviri

Buna ziua

Am dori sa stim daca firmele pot sau sunt obligate sa informeze saptamanal angajatii, despre numarul cazurilor de imbolnaviri cu coronavirus (in special firmele mari) pentru a se cunoaste situatia epidemiologica din respectivele unitati. Exista vreun impediment din punct de vedere GDPR sau vreun alt motiv ?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
d.gaja, utilizator

Alte discuții în legătură

Baza legala Lucian1987 Lucian1987 Care este legatura dintre un contract de munca si/sau contact cu furnizorii si termenul baza legala. Poate fi considerat contractul de munca, baza ... (vezi toată discuția)
Termoscanarea incalca drepturile cetatenilor, este discriminatorie si este un gest degradant adalgia2003 adalgia2003 1. Constitutia spune ca statul respecta viata privata. Dreptul la viata intima si privata presupune si respectarea dreptului la informatiile referitoare la ... (vezi toată discuția)
Angajator si obligatii. buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care ... blueblood blueblood Buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care lucreaza in aceasi incapere dar pe alta grupa, au fost diagnosticati cu sars-cov-2, au stat in ... (vezi toată discuția)