avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice O institutie publica in cadrul careia exista ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

O institutie publica in cadrul careia exista compartiment specializat ...

O institutie publica in cadrul careia exista compartiment specializat de achizitii organizeaza procedura de achizitie pc-uri.
Este legala desemnarea unui consilier juridic in componenta comisiei, avand in vedere ca acesta nu isi desfasoara activitatea in cadrul compartimentului achizitii iar referatul de necesitate nu este elaborat de structura din care face parte consilierul juridic?

Alte discuții în legătură

Atributiile juristului aleodor27 aleodor27 Intr-o procedura de achizitie publica, la finalul acesteia, juristul institutiei trebuie sa si intocmeasca contractul de atribuire sau doar sa-l vizeze de ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic - refuz a participa in comisia de evaluare achizitii publice. viorell2004 viorell2004 Consilierul juridic poate fi numit mebru in comisia de valuare pentru atribuirea unui contract de achizitie publica daca nu este specialist in domeniul ... (vezi toată discuția)
Institutie publica; viza cfp stanila_andrei89 stanila_andrei89 Buna seara, O speta daca se poate  Intr-o institutie publica singura persoana care lucra in cadrul departamentul de achizitii, si-a dat demisia. Pana in ... (vezi toată discuția)