avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa vand pe targuri si balciuri mici si carne la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa vand pe targuri si balciuri mici si carne la gratar.

Buna seara! Vreau sa vand pe targuri si balciuri mici si carne la gratar. Totul va fi de unica folosinta...tavite de carton si caserole daca vor la pachet...nimic altceva doar mici si carne. Va rog sa-mi spune-ti si mie care sunt pasii. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii imi sunt necesare pentru a putea vinde in targuri si balciuri, mititei, carne la gratar, etc? Andrei Sidorof Andrei Sidorof Buna seara! Imi puteti spune cam ce autorizatii mi-ar trebui pentru a incepe o mica afacere, activitatea se v-a desfasura in targuri, festivale, etc, cu ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul Clara_Sapun Clara_Sapun am o societate care urmeaza sa vanda produse alimentare (mici, bere, frigarui, piept de pui, aripi pui etc.. la targuri mai preciz zilele orasului) Pana acuma ... (vezi toată discuția)
Autorizatie kurtos kalacs andreea_szedlacsek andreea_szedlacsek Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti ce autorizatii imi treuie, daca vreau sa-mi cupar o rulota, pe care o sa o echipez cu aparatura de facut ... (vezi toată discuția)