avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt profesor învățământ primar. În aceasta ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt profesor învățământ primar. În aceasta perioada nu ...

Sunt profesor învățământ primar. În aceasta perioada nu tocmai fericită pentru nimeni, cel puțin în școala noastra suntem obligați sa suplinim în cazurile profesorilor de religie, sport și engleza la clasa noastră când au fost fie în izolare, fie în carantina, fie în concediu medical câte 2 săptămâni. Ni s-a răspuns ca nu putem fi plătiți, ca noi efectiv nu am făcut acele ore ci doar am supravegheat copiii. Va rog sa ne spună cineva care este procedura și ce sa facem. Am primit răspuns de la director ca suplinirea este colegiala și este o obligație care ne revine conform fisei postului la capitolul,, Alte obligații "....

Alte discuții în legătură

Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)
Cine sta cu elevii care nu fac religie n80 n80 Buna seara, va scriu cu rugamintea de a-mi aduce niste lamuriri la ordinul privind ora de religie. Sunt invatatoarea unei clase a II- a, iar ora de religie e ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)