Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Andreea Vogue 
	    	Utilizator

Andreea Vogue 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu, utilizator
 adriandimitriu, utilizator 	
			 Andreea Vogue 
	    	Utilizator

Andreea Vogue 
	    	Utilizator	    

Andreea Vogue	                   

Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie sa cumperi toata cutia?
Daca mergeti la farmacie si doresti sa cumperi doar 1 capsula de ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea Vogue	                   

Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie sa cumperi toata cutia?
Daca mergeti la farmacie si doresti sa cumperi doar 1 capsula de ... (vezi toată discuția)

Adela_Vrd	                   

Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste returnarea medicamentelor. Mama mea a cumparat niste medicamente prescrise de medicul de familie, a ... (vezi toată discuția)
	                    Adela_Vrd	                   

Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste returnarea medicamentelor. Mama mea a cumparat niste medicamente prescrise de medicul de familie, a ... (vezi toată discuția)

Andreea Vogue	                   

Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea Vogue	                   

Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)