avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ROL primarie (Impozite şi taxe locale)
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ROL primarie (Impozite şi taxe locale)

Salut!
Pana acum o luna am avut domiciliul la adresa parintilor, mi-am schimbat buletinul pe adresa unde detin apartamentul si incerc sa imi trec aseturile (masina) pe noua adresa, doar ca, tanti de la primaria unde am avut domiciliul ma pune sa platesc impozitele la casa, la terenul la tot ce apartine parintilor. Mentionez ca acolo exista un singul ROL, cel al tatalui meu pe care eram inscris si eu. Intrebarea mea este daca e normal sa ma puna sa platesc si impozitul la casa lor si ce mai au ei pe acolo masini etc, atat timp cat nu sunt restantieri, tot ce au de platit este de anul acesta si tehnic mi se pare aiurea sa ma obligi sa platesc ceva pentru care inca mai am termen de plata.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
IneedHelp!, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu in cazul detinerii a doua proprietati cdocuz cdocuz buna seara, am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. tocmai am cumparat un apt dar mai detin o garsoniera. am inteles ca trebuie inscris pe rol. ceea ... (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua cladire diana_2012 diana_2012 Pana in anul 1999 am locuit si eu si sotul meu impreuna cu soacra mea si am avut amandoi in buletin adresa respectiva. In anul 2000 ne-am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)