avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua , sunt persoană cu handicap și conform ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua , sunt persoană cu handicap și conform legislației ...

Bună ziua , sunt persoană cu handicap și conform legislației sunt scutit de impozitare salariului. In cazul îngrijiri copilului pe perioada închiderii școlii, fiind plătit 75 % rămâne valabilă aceea scutire de impozit sau in aceasta perioadă nu se aplica? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe veniturile salariale EmiliaSimona EmiliaSimona Incepand din 27 noiembrie 2014 sunt incadrata in grad de handicap accentuat. Am prezentat certificatul de incadrare in grad de handicap, in data de 4 decembrie ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit persoana handicap cernatlarisa cernatlarisa In urma modificarilor legislative cu punere in aplicare din ianuarie 2018, persoanelor cu handicap (accentuat) care conform Legii 448/2006 beneficiau de ... (vezi toată discuția)