avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, ce inseamna mai exact aceasta solutie? ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, ce inseamna mai exact aceasta solutie? Solutia pe ...

Buna ziua, ce inseamna mai exact aceasta solutie?
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată, în sensul că: Admite în parte contestaţia la executare. Anulează în parte executarea silită însăşi ce face obiectul dosarului de executare nr. 5247/2019 al SCPEJ O D-C şi N A şi actele de executare (inclusiv încheierea de stabilire a cheltuielilor de executare) din acest dosar în ceea ce priveşte debitul pus în executare reprezentat de suma prescrisă constând în creanţele şi accesoriile acestora a căror scadenţă este anterioară datei de 18.02.2016, precum şi cheltuielile de executare aferente acestui debit. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei conform art. 396 alin. 2 NCPC, azi, 13.10.2021.
Document: Hotarâre 13.10.2021
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 22:13, 14 Octombrie 2021
S-a admis apelul formulat de către debitorul care pierduse in prima instanta.

E o soluție favorabilă pentru debitor.

S-a constatat prescrisă creanța pentru care se începuse executarea silita și toate actele efectuate de către executor vor fi anulate.

Debitorul nu mai trebuie sa achite datoria.

Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complet: c3 amânat tip solutie: admite in parte cererea solutia ... yohann.ro yohann.ro Complet: C3 amânat Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Dosar nr........................................................ Hotărâre Admite ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare pe salariu penca_claudiu penca_claudiu Buna ziua, am primit solutia asta, in instanta si as dori sa stiu: Ca sa mi se restituie banii executati, trebuie sa astept ca decizia sa devina definitiva si ... (vezi toată discuția)