avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Complet: C3 amânat Tip solutie: Admite in parte ...
Discuție deschisă în Executare silită

Complet: C3 amânat Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia ...

Complet: C3 amânat
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Dosar nr........................................................ Hotărâre Admite în parte acţiunea precizată având ca obiect contestaţie la executare, formulată de contestatorii ................................................................. în contradictoriu cu intimatul ..............................................S.A. Constată prescris dreptul de a obţine executarea silită împotriva contestatorilor, în temeiul titlului executoriu reprezentat de contract de credit nr.................................................. din data de ................................, încheiat de contestatori cu Banca ........................................................... S.A. Anulează executarea silită însăşi şi toate actele de executare efectuate în dosarul execuţional nr. ................................aflat pe rolul Biroului Executorului Judecătoresc .................................... Anulează încheierea nr. ............................................. pronunţată de Judecătoria ......................................... în dosarul nr.................................. Obligă intimata să achite contestatorilor, cu titlu de cheltuieli de judecată, suma de ................................ lei, reprezentând contravaloare copii xerox dosar de executare nr............................ Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria ...................................... Pronunţarea hotărârii s-a făcut azi, 22.07.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Preşedinte,
Document: Hotarâre ................./2020 ........2020


Prin urmare, intreb :
Trebuie sa platesc in continuare rata convenita cu executorul judecatoresc, cel putin pana la primirea Hotararii ?
Si referitor la cheltuielile de judecata, de ce s-au diminuat?
Nu vor putea fi însă micșorate cheltuielile de judecată având ca obiect plata taxei judiciare de timbru și a timbrului judiciar

-conexare topicuri-
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Intoarcere executare pe salariu penca_claudiu penca_claudiu Buna ziua, am primit solutia asta, in instanta si as dori sa stiu: Ca sa mi se restituie banii executati, trebuie sa astept ca decizia sa devina definitiva si ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri din executare silită vicamircea vicamircea În data de 03.06, secţia I-A civilă a Tribunalului Timiş a întocmit minuta Deciziei nr.580/A/03.06.2015 pronunţată în dosarul nr.19369/325/2014. Pe ... (vezi toată discuția)